18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda Hastanemiz Faaliyetleri
03 Nisan 2024

1-Hastanemiz Palyatif Servisinde yatan hastalar ziyaret edilmiştir.

2-Sağlıklı Yaş Alma Polikliniği (YAŞAM) önünde masa kurulmuş, hafta boyunca hastalarımızın tansiyon ve şeker ölçümleri yapılmıştır.

3- Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edilmiş, huzurevi sakinlerine dengeli beslenme ve fiziksel aktivite konularını önceleyen bilgilendirme sunumları gerçekleştirilmiştir.

4-Çubuk Aşağı Çavundur Ortaokulunda Yaşlılık ve Sağlıklı Yaşlanma” konulu etkinlik kapsamında yaşlı sağlığı, yaşlılarda dengeli beslenme, fiziksel aktivite, sosyal faaliyet vb. konuların önemi vurgulanmıştır. Sağlıklı Yaşlanma konulu etkinlik “Resim Çizme Faaliyeti” ile devam etmiştir.

5- Çubuk ilçesinde ikamet eden hastanemiz YAŞAM Polikliniğine kayıtlı en yaşlı (101 yaşında) hasta, YAŞAM Polikliniği sorumlu hekimi Uzm. Dr. Ali UÇAR, Evde Sağlık Hizmetleri Hekimi Nisan Su OĞUZ ve Sağlık Teknikeri Meryem KARA tarafından evinde ziyaret edilmiştir.