Hastanemiz ve Çubuk Belediyesi işbirliğiyle Toplu Sünnet organizasyonu gerçekleştirildi.
26 Temmuz 2024

Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Hastanemiz ve Çubuk Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 2024 yılı SÜNNET organizasyonu, Profesyonel sağlık ekibimizin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Organize edilen toplu sünnet törenimize İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi KURTCEBE, Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Do. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Hasan Bozkurt TÜRKER, Hastane Başhekimimiz Dr. Nevzat KILINÇ ve Hastane yönetimimiz eşlik etti. Çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyoruz.