ETLİK KAMU HASTANELERİ HİZMETLERİ BAŞKANLIĞININ HASTANEMİZ ZİYARETİ
21 Kasım 2018

Etlik Kamu Hastaneleri Başkanı  Dr.Bahattin İLTER beyin başkanlığında Hastanemiz faaliyetlerinin Verimlilik izleme ve Değerlendirme Rehberine uygunluğu değerlendirilmiştir.

Dr.Bahattin İLTER bey ve ekibine değerlendirme esnasında  Hastane Yönetimimiz eşlik etmiş, Değerlendirme sonrası Etlik Kamu Hastaneleri Başkanı   Dr.Bahattin İLTER bey ve Ekibi Hastane Yönetimi ve Hastane Birim Sorumlularımıza Değerlendirme raporu üzerinden Hastanemiz  faaliyetleri, hasta ve hastane personelimize verilen hizmetteki eksiklerin giderilmesi amacı ile önerilerde bulunmuşlardır.

Etlik Kamu Hastaneleri Başkanı    Dr.Bahattin İLTER Bey ve Ekibine Hastanemize yaptıkları ziyaret, değerlendirme  ve öneriler  için teşekkür ederiz.

Op.Dr. Burhan  KAYATÜRK

BAŞHEKİM