Hemodiyaliz Ünitemiz Sağlık Hizmeti Vermeye Devam Ediyor
08 Temmuz 2019

Hastanemiz Hemodiyaliz Servisi siz değerli Hastalarımıza verilen Sağlık Hizmetinin kalitesini ve verimliliğini artırmak için Tıbbi Cihazlarımızın sayısını çoğaltıp, Modelini yenileyerek  Hizmet vermeye devam etmektedir.

Hastanemiz Hemodiyaliz Ünitesinde 5 normal diyaliz  hastalarımız için ,1  de Hbs(+) olan hastalarımızın hizmetinde kullanılan Hemodiyaliz cihazımız ve odamız  bulunmaktadır.

Diyaliz Ünitemizde 1 Doktor 2 hemşire 1 Diyaliz Teknikeri görev yapmaktadır. Diyaliz Ünitemizdeki hastaların düzenli olarak (aylık) kontrolleri Nefroloji uzmanı tarafından yapılmaktadır.

Diyaliz hizmeti alan hastalarımızın Psikolojik danışmanlık hizmeti veren psikoloğumuz ve günlük Diyetlerini ayarlayan diyetisyenimiz bulunmaktadır.

Diyaliz ünitemizde hafta içi ve hafta sonu hastanın durumuna göre Sabah saat 08.00’de hizmete başlayıp siz hastalarımızın durumuna göre akşam 17.00 e kadar kesintisiz sağlık hizmeti verilmektedir.

Diyaliz Ünitemizde hastalarımızın ulaşımını sağlamak amaçlı ünitemize ait bir nakil aracımız bulunmaktadır. Diyaliz günlerimizde siz hastalarımızın yemeklerini diyetisyenimizin kontrolünde vermekteyiz.

Sağlık bakanlığı diyaliz ünitelerinde bulunması istenilen fiziki şartlara uygun  , kalite ve verimlilik kriterlerine uygun olan Ünitemizde siz değerli hastalarımıza sağlık hizmeti verilmektedir.

Hastanemiz yönetimi olarak ;Hastanemizden  Sağlık hizmeti alan  bizim için değerli olan hastalarımıza  en iyi hizmeti vermek hedefimizdir.

Sağlıklı Günler Dilerim.

Dr.Nevzat KILINÇ