Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM Hastanemizi ziyaret etti.
11 Temmuz 2019

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, Başkan ve Başkan yardımcıları ile beraber hasta ve çalışan memnuniyetini ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla  Hastanemize ziyaret gerçekleştirdi.
Hastane Yönetimiz ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile birlikte polikliniklerimizde ve Acil Serviste yapmış olduğu ziyaret sırasında karşılaştığı hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, hastalar ve personel ile sohbet etti.
Hastanemiz yataklı tedavi birimlerinde bulunan hastaları da ziyaret ederek acil şifalar dileyen Sağlık Müdürümüz  Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM , hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların ve personelin fikirlerini aldı ve isteklerini dinledi. Hasta yakınlarıyla sohbet eden  , hasta ve hasta yakınlarına aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini de dinledikten sonra ,Hastane Yönetimimizden  tedavi süreçleri ve verilen sağlık hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı.

Her hafta bir ilçe ziyaret ederek hasta ve çalışan memnuniyetini yerinde gören, Ankara ilimizde hizmet veren hastanelerin sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir çalışma içinde olan hasta Memnuniyete  önem veren Sağlık Müdürümüz  Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM 'ün Hastanemize yapmış olduğu ziyaret de bizlerle paylaştığı bilgi ve önerileri için teşekkür ederiz.

Dr. Nevzat KILINÇ
Başhekim