İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar AKELMA Hastanemizi ziyareti etti
16 Kasım 2021

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar AKELMA Hastanemizi ziyareti etti

İlçe ziyaretlerini sürdüren İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar AKELMA; Hastanemizi ziyaret etti.

Hastanemizi ziyaret eden İl Sağlık  Müdürümüz, Başhekimimiz  Dr. Nevzat KILINÇ'tan  Hastanemizde sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı.
Müdürümüz, sağlık çalışanlarımızla sohbet ederek, aşılama süreci ve pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ziyareti sırasında tedavi gören hastalar ile de bir araya gelen Müdürümüz, durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretinde Sağlık Müdürümüze, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp SARI,
Destek Hizmetleri Başkanı Zübeyir DEDEOĞLU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Hasan GÜL ve Özel Kalem Müdürü Uzm. Emine Yıldırım eşlik etti.

Ekran Alıntısım1.PNG Ekran Alıntısım3.PNG
Ekran Alıntısım5.PNG